Pynt lokalet godt op, når du skal afholde studenterfest

Når der skal afholdes studenterfest, så er det ikke bare en hvilken som helst fest – det er en fejring, der markerer, at de mange år med hovedet begravet i studiebøgerne har båret frugt. Og det stiller krav til festen, som gerne må være lidt udover det sædvanlige. Når du skal pynte festlokalet op, så er det vigtigt, at du gør det med manér, og det får du en række gode råd til her.

Festpynten er med til at sætte stemningen

En studenterfest er en stor begivenhed, og det er vigtigt, at der bliver gjort noget særligt ud af festen. Det indebærer blandt andet, at du pynter festlokalet op, så det emmer af festlig stemning. Der er mange forskellige måder at pynte op på, og der findes masser af pynt til studenterfest, så det er bare om at gå i gang.

Både balloner og guirlander er klassiske måder, du kan pynte op på til studenterfesten. Du kan for eksempel hænge røde og hvide balloner op i loftet eller lave en guirlande med former, der ligner studenterhuer, som kan hænge langs væggene. Du kan også sætte lyskæder op, som skaber en hyggelig og festlig stemning i lokalet.

Dekorér bordene med små detaljer

En anden idé er at dekorere bordene med små detaljer, der passer til temaet. Du kan for eksempel lægge en lille studenterhue på hver tallerken eller bruge servietter i røde og hvide farver, som ligeledes er med til at sætte stemningen. Herudover er bordbomber, blomster og andre former for bordpynt også altid en god idé.

Hvis du vil gøre noget ekstra ud af pynten, kan du overveje at leje en røgmaskine eller en discokugle, som kan skabe stemning, når det bliver senere på aftenen. Det kan være med til at skabe en helt særlig stemning og tage festen til helt nye højder, men det er selvfølgelig bedst, hvis festen fortsætter til ud på natten.

Husk også en gave til studenten

Det er en stor præstation at gennemføre en uddannelse, og den indsats, som studenten har lagt i det, fortjener en anerkendelse i form af en gave. Du kan finde eksempler på studentergaver til hende her, men du kan også lade fantasien få frit spil, så du vælger en unik gave, der med garanti vil gøre noget godt for hende.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!