3 oplevelser nyudklækkede studenter vil sætte pris på efter den sidste eksamen

Mangler du den perfekte gave til studenten? Det kan være ret svært at finde den helt rigtige gave, når studenterhuen sættes på og der skal festes. Mangler du inspiration er her 3 gode ideer til den perfekte studentergave til den nyudklækkede studine.

1. Se det hele fra oven

Den ultimative oplevelse er at se det hele fra oven. Er det i en luftballon er det bare helt fantastisk. Sådan en tur er vildt fascinerende og samtidig rigtig sjov. Trænger den nyudklækkede studine til en oplevelse for livet? Det her må være den fedeste gave. Måske du endda kan være med til denne gave, hvilket vil gøre den endnu mere unik.

Der er en del praktiske ting man skal have styr på inden sådan en tur, men bare rolig, der vil være en instruktør der guider og hjælper hele tiden. Så I kan trygt nyde oplevelsen og det hele fra oven. Tag et kig på studiemagasinet.dk.

2. Luksuriøs ansigtsbehandling

Efter en hård periode med eksamenslæsning, eksaminer og fester, trænger den trætte student til en afstressende luksus ansigtsbehandling. Det øger ens velvære og giver en ny frisk glød. Når du ligger på briksen vil du hurtigt glemme alt det stress og jag der har ligget forud for eksamen og det at blive student.

Det er også virkelig velfortjent med en afstressende stund på briksen, hvor tid og sted bliver glemt for en stund. Mange ansigtsbehandlinger kan også kombineres med ansigtsmassage og afspænding. Vælg lige den behandling du tror falder i studentens smag.

3. Den lækre brunch for 2

Er der noget bedre end at give en gave man selv virkelig gerne ønsker sig? En luksus brunch for 2 er den oplagte studentergave.

Ved at give denne gave kan du nyde en formiddag i studentens selskab, og studenten vil helt sikkert værdsætte den lækre gave. Der er intet bedre end at tage ud og få en kombineret morgenmad og frokost. Måske I har lyst til at få et lille glas champagne for at fejre at studentertiden er ovre?

En lækker brunch giver også mulighed for at få snakket og hygget, noget der måske har været lidt i baggrunden den senere tid med alle eksaminerne.

Uanset hvilken oplevelsesgave du vælger at give i studentergave, er det helt sikkert, at når den er givet med hjertet, vil den falde i god smag. En gave der sent vil blive glemt. Læs mere om den søde studentertid på  studiegruppen.dk.